dijous, 12 de juny de 2008

El quadre maleït_Història de por de Laura Galmés

Hi havia una vegada una família composta per: el pare, la mare, el fill, la filla, els avis per part de pare, els avis per part de la mare i els oncles. Aquesta família fa uns dies es va mudar a una mansió. Van decidir anar a una subhasta, en la qual van comprar per 200€ un quadre amb un home que ensenyava els 10 dits de les mans.

Al dia següent, la tia anomenada Irene va aparéixer morta a la dutxa. Curiosament en aquell mateix dia al quadre només li quedaven 9 dits. La xiqueta anomenada Alberta i el seu germà van començar a dubtar. Ningú sabia qui l'havia assassinada.

El quadre, sense que ningú no se n'adonara, menejava els ulls. Al dia següent, tots dolguts per la mort de la tia Irene, va aparéixer penjat l'avi anomenar Jacint, a la cuina. Al quadre li quedaven 8 dits. Només s'adonaven d'açò els dos fills, i van començar a investigar les morts. La policia no trobava el culpable, no hi havia ni empremtes, ni ADN, ni cap altra pista que inculpara algú: ningú no hi sabia res.

Va passar tres dies i en aquells tres dies van morir els tres avis que quedaven, anomenats: Jacinta, Pepe i Dolors. Aquests van morir de la mateixa forma: els van ofegar a la piscina. En aquest crim tampoc no hi havia senyals del culpable. Curiosament al quadre només li quedaven 5 dits.

Ningú sabia que el quadre tenia vida. Ell és el que feia el crims. Per les nits sempre eixia a matar gent i per a indicar-ho es tallava un dit cada vegada que matava algú.

Els pares estaven cabrejats amb la policia perquè no trobava el culpable. Els fills seguien investigant i el quadre era tan intel·ligent que ningú no mai el pillava.

Els xiquets provaren a posar una càmera de vídeo a veure si el pillaven però a l'endemà era com si la càmera no haguera estat mai encesa: no hi havia res enregistrat. Era un gran misteri.

Al dia següent el pare va aparéixer mort en el saló amb un ganivet clavat a l'esquena. Al quadre li quedaven 4 dits. La policia va intentar resoldre el cas del pare però tenien el mateix que sempre: res.

Al dia següent la veïna va tocar a la porta i ningú no li va obrir. Ella, amb una clau que portava sempre, va obrir la porta i es va trobar a tots morts. Eren: Alberta, Pablo, la mare anomenada Lola i l'oncle anomenat Rafa. El quadre no tenia cap dit a cap de les mans.

L'advocat va seguir fil per randa el que havia de fer amb la casa i amb els objectes que la família posseïa. La carta deia així:
"Senyor advocat, volem que vengues la casa i que els objecte que hi hagen els subhastes. Gràcies i adéu". Amb aquestes paraules ho va dir tot.

L'advocat va subhastar tot, fins i tot el quadre. El quadre i'l va vendre a una altra família nombrosa. I en aquell moment que va ser venut, tots els dits van tornar a aparéixer, i l'home del quadre va fer un somriure que abans no estava. Ningú no ho sabia, que el quadre podia fer això, ni tan sols qui el va pintar.

Conta la llegenda que si algun dia t'apareix el quadre morireu tu i tota la teua família. Tingues precaució en comprar un quadre. Estàs avisat.